| andrewferk581 | Дата: Четверг, Вчера, 17:31 | Сообщение # 1 |
|
Рядовой
Статус: Offline
| Хочу перевірити англійську перед пошуком роботи, де доведеться регулярно читати документацію, листуватися та спілкуватися з людьми з інших країн. У повсякденних ситуаціях я можу пояснити основну думку, але іноді довго згадую потрібні слова й не завжди впевнений у правильності граматики. Було б корисно спочатку пройти тест рівня англійської та зрозуміти, які саме навички потребують найбільшої уваги. Чи є хороший онлайн тест, який допоможе реально оцінити поточні знання?
|
| |
|
|
| andrusha3567 | Дата: Четверг, Вчера, 17:42 | Сообщение # 2 |
|
Рядовой
Статус: Offline
| Коли я шукав курси англійської в Києві, найбільша проблема була навіть не в тому, щоб знайти мовну школу, а в тому, щоб зрозуміти, яка з них реально варта уваги. Варіантів дуже багато, і майже кожна школа пише про досвідчених викладачів, сучасну методику та швидкий результат. Але після десятка таких описів уже складно зрозуміти, чим вони відрізняються між собою. Особисто я не дуже люблю вибирати навчання тільки за красивою рекламою, тому почав шукати рейтинги та відгуки студентів.
Мені в цьому плані допомогла сторінка https://enguide.ua/kiev/courses/rating . Там зручно подивитися рейтинг курсів англійської в Києві та вже від нього відштовхуватися під час пошуку. Для мене це було набагато практичніше, ніж просто відкривати школи по черзі й намагатися самому скласти якийсь список фаворитів. Особливо коли немає знайомих, які вже навчалися в конкретній школі й можуть чесно розповісти, як усе відбувається на практиці.
|
| |
|
|